Numai sa raspundeti

0
0

De ce nu postati toate întrebările pe care le spun alții. Sau vă este frică ca nu cumva ceva să vă contrazică ideile. Sunt neutru!

  • You must to post comments
0
0

În primul rând, vă înșelați amarnic, afirmând că nu postăm toate întrebările! Nu postăm doar acele întrebări, în care cititorii noștri ne roagă să nu le postăm, ci doar să le acordăm răspuns și nu postăm întrebările din partea sectanților, pentru că ei nu citesc răspunsurile! De fapt, nici nu ne dorim să facem din această pagină o foaie de disput cu sectanții, pentru aceasta existând alte pagini special deschise în acest sens! De frică, într-adevăr ne este frică – de Dumnezeu! Și numai de Dumnezeu! În rest, am răspuns c-am la toate întrebările! Sigur, câteva sunt, la care pregătim răspuns! Așadar, fără pretenții! Nu uitați că nu datorăm nimănui nimic, decât lui Dumnezeu viața noastră! Iar ceea ce se face pe această pagină, se face nu din datorie, frică, etc., ci din dragoste față de mântuirea aproapelui și pentru zidirea aproapelui! Iată de exemplu, Dvs. o să scrieți mai departe cuvinte de critică (asta doriți, nu?) la adresa cuiva! Meditați! Poate fi cuiva spre zidire ceea ce ve-ți scri sau ba! Dacă da, scrieți! Dacă nu, care este sensul? Pentru a vă ușura sufețelul dar pentru al îngrela pe al altcuiva? Și unde în așa caz este iubirea de aproapele?

Prin tot cuvântul pe care îl scrim încercăm să contribuim la mântuirea cuiva! Dumnezeu rămâne să judece pe cât ne reușește! Cu iertare și în speranța că IUBIȚI,

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.