blestem

0
0

Bună ziua, părinte, vă rog ajutaţi-mă spuneţi ce să fac, cu câţiva ani în urmă când eram student, am trăit cu o fată împreună aproape doi ani, până la urmă ne-am despărţit, am lăsat-o şi nu ne-am căsătorit. Ea deja este căsătorită, eu înca nu, dar am 31 ani. Fata spune că eu i-am stricat viaţa şi eu sunt vinovat în toate, iar ea mă blastamă şi chiar îmi spune în faţă. Nu ştiu ce să fac, dar am impresia că blestemele ei îşi fac treaba, căci am 31 şi nu mai am viaţă. Trăiesc, dar fără de rost, nu ştiu ce să mai fac. Daţi-mi vă rog un sfat.

  • victor a întrebat 12 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0
Nu te superi dacă îți răspund printr-o pildă pe care am citit-o și eu de curând? Circula o istorioara despre un tânăr, până la 30 de ani care s-a dus la preotul bisericii si a zis: Părinte, mă uit în oglindă. Îmi dau seama (că) am o vârstă, deja am și luat-o in greutate, omul trecuse binisor de 100 kg. si zice (ca) toate fetele din biserica fug de el. Zice: Ce sa fac? Dumnezeu nu ma iubeste ca daca ma iubea… S-a uitat părintele la el si i-a zis: Daca vrei sa te ajut in problema aceasta, vrei sa asculti de ceea ce eu iti spun? Si el a zis: O, cum sa nu vreau? I-a zis: Bine, maine, luni dimineata sa fi pregatit, ca vin sa iti arat ce trebuie sa faci pentru ca sa iti recastigi increderea in tine si sa fi un biruitor. A doua zi dimineata s-a imbracat frumos in trening, cu adidasi pregatit, a sunat la usa. Cand deschide usa, surpriza… o tanara frumoasa din biserica i-a zis: M-a trimis părintele si mi-a zis ca daca ma prinzi, sunt a ta. Cand a auzit, a inceput sa fuga. Dai si fugi.si fugi. N-a putut sa o prinda. A doua zi, iar la 7 dimineata, iarasi suna suneria. Cine? Tot ea. „A zis părintele…” „Stiu!” Da-i si, iar la fuga… Tot asa vreo 3 luni de zile. Omul n-a prins-o dar a slabit. Dupa 3 luni de zile s-a rugat si a zis: Doamne, maine dimineata o prind. A doua zi dimineata, la ora 7 suna la sunerie. Cand deschide usa, surpriza.. O alta fata din biserica la fel de grasa cum era el si zice: M-a trimis părintele si mi-a zis ca daca te prind esti al meu.

Ce zici, îți trimit și eu mâine dimineață o fată frumoasă din Biserică, sau te trezești singur și revii la viață? Schimbă-ți viața, aducându-l pe Dumnezeu în ea, mergi de te mărturisește și de de împărtășește, scutură-te de viața cea veche și rogă-te Domnului să-ți aranjeze viața!
Preot Iulian Rață
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.