copii

0
0

Doamne ajută. Suntem o familie tânără care avem un copilaș și din lipsa posibilităților materiale locuim cu părinții soțului într-un apartament micuț. Noi avem salarii mici și ei ne ajută să ne descurcăm cu copilașul și cu datoriile, și pe cumnatul meu îl ajută pentru că este într-o situație asemănătoare. Ei ne-au pus în vedere să nu cumva să mai facem alți copii, că nu avem unde să-i ținem și ei nu ne mai pot ajuta. Eu nu vreau să păcătuim cu contracepție și alte prostii, chiar îmi doresc să mai avem copii, acum cât sunt tânără și sănătoasă, și cred că Dumnezeu ne va ajuta să-i creștem. Dar socrii nu sunt de acord cu acest mod de gândire și aproape că ne-au amenințat că ne dau afară din casă dacă vom mai avea copii și într-una ne reproșează ajutorul pe care ni-l dau. Și soțul meu se gândește la contracepție. Parcă sunt convinși că dacă vom mai avea copii vom ajunge săraci lipiți ca țiganii de la rampa de gunoi. Ce pot să fac, în afară de rugăciune pentru ei?

  • You must to post comments
0
0

Dacă va fi cazul, să vă aflați o gazdă, unde să locuiți și soțul să încerce să afle un seviciu cu mai mari posibilități financiare.

Oricum fraților, nu puteți toată viața să stați pe gâtul părinților. E cazul să fiți și Dvs. independenți și să încercați să vă descurcați singuri în viață! În rest, nu uitați cui vă închinați și ai cui copii sunteți! Oare chiar credeți că Dumnezeu o să vă lase în voia sorții?

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.