Supararea

0
0

Bună seara, părinte, am vazut aici că cineva scrie despre supărarea sa şi care este aproape identică cu a mea, aş fi dorit să cunosc persoana respectivă pentru că şi eu trec prin nişte încercări ale vieţii, sunt la un pas de divorţ cu soţul meu, este mult de vorbit, multe am scris şi aici, sunt o persoană care am depus suflet în familia pe care am creat-o cu soţul, stăruindu-mă tot timpul să fie o familie creştină adevărată, dar uite că ispita dă târcoale şi soţul (neâvind o educaţie religioasă de la părinţii săi) cedează pentruu că nu rezistă. Părinte, spuneţi-mi vă rog, este bine să faci semnul crucii când te porneşti de acasă în toate 4 părţi: înnainte, la dreapta, în urmă şi în stânga?, pentru că soţul mă face nebună, zice că nici preoţii nu fac asta?! Vreau să vă zic că nu exacerez cu credinţă, dar în măsură mă strădui să îmbin viaţa zilnică cu cea plăcută lui Dumnezeu .., mulţumită vouă mi-am regăsit sprijin şi alinare în suferinţa amară pe care viaţa ne-o oferă câteodată, şi trebuie să faci faţă, pentru că altfel nu se poate pentru un creştin. Ce vroiam să spun e că aş dori să cunosc autorul întrebării cu num.15221, cred că este o femeie puternică. Ştiţi când îţi împărtăşeşti durerea unuia care se află în situaţie similară cu a ta, îţi pare mai uşoară suferinţa. Dacă doreşte să-mi scrie pe adresa de e-mail blvd29gmgmail.com. Apreciez personele ce-l au pe Dumnezeu în suflet şi chiar îmi doresc să am asemenea prieteni. Vă mulţumesc, mă iertaţi că intervin aici cu asemenea întrebare. Să ne dea Domnul răbdare şi putere da a merge înnainte corect.

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, iată adresa de email a titularei de la întrebarea 15221, pintiliisimona@ymail.com, deci înciarcă să scrii la aciastă adresă și Dumnezeu să te ajute în lupta care o duci.

Când se vorbește despre lucruri duhovnicești, sufletul nostru să fie liber de toată grija lumească și pământească; să izgonim din mintea noastră toate cele pământești și să ne îndeletnicim numai cu ascultarea cuvântului lui Dumnezeu, atunci când acesta se citește.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.