combaterea raului

0
0

Bună ziua. De ceva timp îmi merge rău, rău în orice aspect şi simt că nu e ceva firesc, normal, cu alte cuvinte cred că ar fi o făcătură, deşi nu credeam în aşa ceva. Întrebarea este extrem de simplă, cum se poate scăpa şi reveni la calea firească, precizez că am fost prin preoţi. Ştiu că biserica interzice vizitarea ”babelor”, însă eu vreau un răspuns concret, omenesc, cum se poate scăpa de rău şi revenirea la starea de bine, concret, în cazul în care-mi veţi răspunde, vă mulţumesc anticipat.

  • You must to post comments
0
0

Nu trebuie să umblați prin preoți. Nu așa se face. Și, nu ne ajută preoții, ci Dumnezeu. De la El vine ajutorul! Ce trebuie să faceți? Mai întâi, o mărturisire generală, mai apoi, Sfânta și Dumnezeiască Împărtășanie și desigur, Sfințirea Casei! Iată pașii pe care urmează să-i interprindeți și, după cum spuneam mai sus, să nu primiți vă rog foarte mult Ortodoxia ca pe o magie. Uite, ai citit o rugăciune și gata, totul va fi bine. Ortodoxia, este o Cruce. Viața noastră, este purtarea unei Cruci. S-au, dacă vreți, un urcuș duhovnicesc.

Urcați, zi de zi pe scara mântuirii, mergeți la Biserică, mărturisiți-vă, împărtășiți-vă cât mai des, Dumnezeu neapărat o să vă poarte de grijă, dar, munciți, pentru mântuirea sufletului Dvs.

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.