ziua de odihna

0
0

Sărut mâna. Este adevărat că Duminica nu este bine să faci baie şi să-ti tai unghiile? Cum îl pot convinge pe prietenul meu să creadă şi să respecte poruncile Domnului? De câte ori îi argumentez ce nu este bine să facă, râde de mine şi spune că gândesc ca mamaia de la ţară.

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, Dumnezeu în 6 zile a creat lumea și în ziua a 7 Sa odihnit, oare cu ce suntem noi creaturile mai presus de El ca să nu facem ceia ce ne-a poruncit? Se vede că prietenul tău încă nu a simțit că nu este el stăpân al vieții proprii și că fără voea și ajutorul lui Dumnezeu nu poate face nimic. Dacă se va împotrivi și în viitor așa va simți dar nu e de dorit ca să fie ajutat de Domnul în asta , mai bine să fie înțelept, vorbeștei cât mai des posibil de Dumnezeu și din sfânta scriptură, despre învățăturile Sale și vei schimba câte ceva la el dar să ai răbdare principalul și râvnă.

Anu săvârși ceia ce e plăcut lui Dumnezeu înseamnă a cheltui viața noastră în zadar, și nu doar în zadar, ci spre răul nostru-că nu vom mai afla alt răstimp de viață de îl vom cheltui pe acesta în grijile deșarte lumești.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.