0
0

Bună seara, părinte. Spuneţi-mi vă rog unde scrie în biblia ortodoxă să credem în religia ortodoxă? Eu am crezut că cei ce fac voia lui Dumnezeu şi cei ce cred în Iisus vor fi mântuiţi.

  • You must to post comments
0
0

Cuvântul ”Ortodox”, se traduce ca ”Dreptmăritor”! Deci, nu e neapărat să fie scris anume acest cuvânt în Biblie. Însă, este absolut neapărat, ca să fii Drept Slăvitor!

Și, nu orice religie sau ideie religioasă este corectă. Nu pot exista două adevăruri, nu pot fi corecți și musulmanii și ortodocșii, nu? Ori la unii, ori la ceilalți se află adevărul, nu? Așadar, citind Dumnezeiasca Scriptură, trebuie să identificăm, care dintre credințele sau curentele religioase respectă Cuvântul lui Dumnezeu și încearcă să-l îndeplinească. Și, dacă suntem ortodocși, oare nu este corect, ca să gustăm mai întîi și întâi din frumusețea ei, să încercăm să cunoaștem splendoarea ei și Izvorul de viață dătător, care este Hristos Dumnezeul nostru?  Numai, vă rog mult, să încercați să primiți Ortodoxia nu din unghiul babelor, cin din cel al Sfinților Părinți, care au trăit Ortodoxia!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.