Suferinta din dragoste

0
0

Vă rog de mă iertaţi Părinte pe mine păcătoasa. Am o întrebare care mă chinuie zi şi noapte şi nu găsesc răspunsul. Foarte mult timp am fost singură în acel timp mă rugam la Domnul să îmi dăruiască o persoană credincioasă, un băiat care să asculte cuvântul lui Dumnezeu, precum ştiţi în zilele noastre sunt puţini tineri care încă se mai duc pe la biserică, care se roagă. Dumnezeu mi-a auzit rugăciunele şi uite că într-o bună zi am întâlnit un băiat credincios, cuminte, deştept, nu fumează, aşa cum mi-am dorit, am început să ne întâlnim, m-am ataşat aşa de tare de el, am început să îl iubesc, mi-am pierdut minţile, şi îmi părea că şi el mă iubeşte, dar uite că nu a fost aşa cum visam eu. În una din zile mi-a zis că mă iubeşte, ca pe o soră şi că nu poate să îmi dăruiască aceea iubire pe care i-o dărui eu, nu simte ceva special pentru mine după 7 luni de zile. Acum nu ştiu ce să fac, sufăr foarte mult, plâng în fiecare zi, sunt prea multe amintiri cu el, credeam că suntem predestinaţi unul altuia. Toţi zic că semănăm foarte mult la chip şi eu văd asta. Mă întreb de ce Dumnezeu mi l-a daruit să îl cunosc şi acum mi l-a luat. Părinte, vă rog frumos, spuneţi-mi ce să fac, ce rugăciune să citesc ca să mă liniştesc sufleteşte? Iertaţi-mă pe mine păcătoasa.

  • Ana a întrebat 11 ani ago
  • last edited o săptămână ago
  • You must to post comments
0
0
Și nu e mai bine așa soră? Eu nu cred că ați fi vrut ca după 3-4 ani de căsătorie să auziți aceste cuvinte! Vă îndemn și vă sfătui din tot sufletul ca să încercați să redobândiți pacea și liniștea în sufletul Dvs. Mergeți cu Dumnezeu înainte!

Dă-mi, Doamne, și mie pacea Ta! Nu am duhul smereniei, duh de pace, știu canu-l voi putea dobandi oricat m-as stradui, in nici o imprejurare, fiindca este mai presus de toata mintea. Cauta spre sufletul meu tulburat, egoist, nelinistit, asa cum cauta mama sa-si linisteasca pruncul care plange. Nu-mi dau seama cum voi face, dar stiu ca atunci cand copilul nu sta aproape de mama, se apropie mama de el, dar Tu esti mai presus de orice mama.
Esti Atotputernicul nostru Tata, Tu dai lumina si viata la toata faptura. Lumineaza-ma cu lumina ta, da sufletului meu pacea Ta! Nu pot patrunde in adancul iubirii Tale, dar stiu ca Tu atat de mult ai iubit lumea , incat pe Fiul Tau, Unul-Nascut, L-ai trimis sa mantuiasca lumea si sa ma mantuiasca si pe mine. Stiu ca Tu poti face sa domneasca pacea pe pamant si bunavoirea intre oameni si ca poti smeri cu pacea Ta si sufletul meu tulburat, revarsand milostivirea Ta asupra mea, cel dintai dintre pacatosi.

Preot Iulian Rață
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.