Dureri articulare la genunchi

0
0

Eu îmi fac rugăciunile în picioare, am probleme la genunchi, aş putea sta în genunchi, dar cam greu pentru că stând în genunchi risc să-mi agravez şi mai rău problemele. Fiind doar în biserică, am început să îngenunchez dar, în timp ce stau în genunchi îmi simt zgomotele articulare din genunchi şi mă cam doare, simt că stau exact pe oase şi nu în genunchi…şi când îmi ating genunchi, îmi aud zgomotele articulare. Oare se supără Dumnezeu că nu mă rog în genunchi, Dumnezeu cunoaşte neputinţele noastre, dar eu nu ştiu ce are să mi se întâmple pe viitor, mai bine sau mai rău astfel încât continuu să mă rog în picioare, dar nu ştiu cum să procedez în biserică, când toată lumea îngenunchează şi sunt tânără, încă de 30 de ani. Mă puteţi sfătui cum ar trebui să procedez? Dacă mă voi pune în genunchi şi Dumnezeu vede silinţa şi nevoinţa mea, atunci El mă va putea să mă vindece complet de această boală, cred în astfel de minuni (nu pretind vindecare, n-o spun cu intenţia să mă vindece) doar că aşa s-au întâmplat cu sfinţii noştri, strămoşi şi mulţi din zilele noastre pentru osteneala de care au dat dovadă, chinuindu-şi trupul şi răbdând totul, au aflat vindecare, iar eu nu sunt în măsură ca să ştiu cum ar trebui să procedez în cazul meu, care este crucea mea. Mă puteţi ajuta la soluţionarea acestei probleme?

  • You must to post comments
0
0

Sfinții Părinți ne învățau: ”Decât să ne rugăm în picioare, cu gândul la durerile de picioare, mai bine să ne rugăm pe așezate, cu gândul la Hristos”!

Nu ne obligă nimeni să ne așezăm în genunchi, sau să stăm în picioare, sau altcumva! E o sfântă datorie însă să ne rugăm!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.