Relaţiile în familie

0
0

Bună ziua, părinte! Avem o durere pe suflet, anul trecut a decedat nepoţiica de 9 ani, în timp de 8 luni s-a stins de cancer, ginerele era distrus moral şi psihic, eu încercam să-l liniştesc, spunâdu-i că Domnul le va mai da copilaşi, iar el îmi răspundea: nu mai vreau copii, la ce bun, dacă Domnul îi ia? A trecut un an jumătate, fiica doreşte un copilaş, o alinare, ea fiind cu mare credinţă în bunul Dumnezeu,ginerele nici decum nu doreşte, spune că se va steriliza, părinte, cum să procedăm?

  • a întrebat 11 ani ago
  • last edited o săptămână ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, o de ar fi cu posibilitate ca noi cu mintea noastră mărginită să putem pătrunde în tainele lui Dumnezeu cele nemărginite macar o clipă, te asigur că ginerele nu ar mai gândi așa.Dar o să încerc să aduc o lumină în cazul vostru și ar fi foarte bine ca să citească și ginerele . O mamă avea un fiu de 9 ani. Și se bucura de unica ei fericire și nădejde de susținere pentru bătrânețele ei viitoare. Zâmbetul copilului și comportamentul energic, îi luminau zilele iar somnul dulce și liniștit îi odihneau clipele fericite ale nopții. Dar iată că veni și clipa neagră , întunecată și dureroasă. Îngerul Domnului i se arătase în vis , și îi aduse vestea că fiul ei va muri, tot orizontul fericirii sale sa întunecat, a perdut într-o clipă totă nădejde și speranțele vieții sale, reveninduși a întrebat îngerul de ce? A primit și răspunsul- dacă va trăi la vârsta de 33 ani va fi un narcoman după care va face și omor și va fi înghițit de iad, iar Domnul dorește ca copilul să fie în împărăția Sa , acuma cât e curat și neîntinat , să nui permită ca să ajungă până va perde sufletul său. Zguduitoarea veste a zdruncinat toată speranța femeii, și clar lucru că după câteva clipe a început să roage pe înger ca să să se milostivească Domnul să nu ea copilul. Rugăciunile ei de neânduplecat au înclinat balanța în partea ei și Dumnezeu nu ia luat copilul , dar la timpul vestit ei de înger așa și sa întâmplat precum îngerul ia vestit. Acuma nu numai copilul dar și ea a perdut sufletul ei , pentru că nu a supraveghiat copilul propriu ca să mântuiască sufletul, nu la educat creștinește, nu sa rugat pentru el în de ajuns. Deci dragă soră, nu trebue să cârtească ginerele împotriva firii, că nu cunoaște de ce Domnul a luat acest îngeraș la El, din contra să se bucure că are un îngeraș în ceruri care se roagă pentru ei. Iar fiicei săi ziceți să nu înceteze a se ruga pentru luminarea minții și revenirea soțului la viața normală, la lupta continuă cu ispitele acestei vieți.

Rugăciunea este liman pentru cei învăluiți de vifor, ancoră pentru cei asupriți de valuri, toiag pentru cei osteniți, comoară pentru cei săraci, adăpost pentru cei bogați, ajutor contra bolilor pentru cei slabi și apărare a sănătății pentru cei tari.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.