0
0

Doamne ajută, părinte.Vreau să vă mulţumesc pentru că aţi acordat timp şi răbdare problemelor mele şi mi-aţi răspuns (întrebarea 15705). Văd că primiţi zilnic multe întrebări ceea ce mă face să cred că din păcate la noi lipseşte comunicarea, mai ales cu duhovnicii şi vă mulţumesc că sunteţi îndrumători pentru sufletele noastre. În ceea ce mă priveşte, aş vrea să mă sfătuiţi care sunt paşii pe care ar trebui să-i fac mai departe. Şi aş mai avea o întrebare, eu am acasă 3 acatiste din care mă rog, dar şi altele micuţe pe care le-am cumpărat individual. Totuşi acestea nu reuşesc să cuprindă toate acatistele pe care mi-aş dori să le citesc, am găsit altele la dvs.pe site şi aş vrea să ştiu dacă e bine să le citesc direct de aici sau ar fi mai potrivit să le transcriu într-un caiet cum deja am mai făcut.Vă mulţumesc încă o dată şi Bunul Dumnezeu să vă răsplătească pentru toată grija pe care o aveţi pentru noi. Doamne ajută.

  • You must to post comments
0
0

Dragă soră, ca să nu vă chinuiți să transcrieți, rugați pe cineva care are o imprimantă să vi le scoată ca să le aveți acasă, și cred eu că primii pași pe care trebue să întreprinde-ți să fie cei cu soțul, să începeți a discuta cu el nu direct dar treptat câte puțin ca el să ajungă la credință, aici este vorba chiar și de ani nu de zile, găsiți o tactică prin care să-l faceți să înțeleagă că ceia ce face este spre osânda lui cât și a c opiilor , ce dorește el un viitor bun copiilor sau prezentul în plîcerile sale. Și iată așa încetul cu încetul o să obțineți ceia ce trebue în familie, dar rugăciune să nu vă lipsească, cereți ajutorul lui Dumnezeu în toate.

Ai curaj pentru marile supărări din viață și răbdare pentru cele mici; după ce ți-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi liniștit, Dumnezeu este treaz.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.