ajutor

0
0

Doamne ajută, Părinte! Vă rog foarte mult să mă ajutați. Soțul se adâncește tot mai mult în patima beției, a devenit isteric, agresiv, umilitor. Nu reușesc să trăiesc creștinește liniștită, sunt cu mari probleme de sănătate. Nu mai are respect față de familie, frați, surori. El vrea să bea și noi nu trebuie să-i încurcăm în dorința lui. Iată așa de câțiva ani, nu se mai mărturisește. Cu respect. Vă mulțumesc anticipat pentru răspunsul și ajutorul Dvs.

  • You must to post comments
0
0

Vă compătimesc soră… Îmi pare foarte și foarte rău pentru necazul Dvs. Să fiu sincer, personal văd cât de mult omoară patima beției comunitatea mea, pe care mi-a încredințat-o Dumnezeu spre păstorire. Practic, 6 din cei care au trecut la Domnul în anul acesta, au trecut din pricina patimei beției. E strașnic de tot! Părinții care activează în pagina noastră au oferit mai multe răspunsuri la întrebări similare cu cea a Dvs! Vă rog să le citiți aici! Poate aflați ceva de folos și de ajutor și pentru familia Dvs!

De asemeni, vă aduc la cunoștință că am un ghid de ajutorare pentru familiile în care se află cineva înpătimit de beție, drept că e în rusă. Dacă cunoașteți rusa, vă rog să-mi scrieți pe e-mail (îl aveți la rubrica contacte) și vi-l trimit neapărat!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.