Buna ziua Parinte.

0
0

Numele meu este Valentin, v-am mai adresat o întrebare acum ceva timp şi răspunsul primit m-a mulţumit. Acum aş mai avea o întrebare pentru Dvs: părinte, eu în activitatea pe care mi-o desfăşor, sunt înconjurat de prieteni pe care mi i-am făcut la muncă şi nu numai şi facem mereu glume între noi, eu încerc pe cât posibil să nu îi rănesc, când glumesc. Dar de multe ori unii fac şi glume mai acide, ce să fac atunci? Că îmi vine să le răspund la fel. Ştiu că faţă de aproapele nostru trebuie, dacă nu-l putem iubi, măcar să nu-i facem rău sau să-l facem să se simtă rău. Deci ce să fac, să încetez a glumi? Vă muţumesc!

  • Valentin a întrebat 11 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Și dacă îi răspunzi la rău cu rău, care e diferența dintre el și Dvs? Oare nu ar fi trebuie să fie invers? Să răspundem la rău cu bine? Nu așa făceau sfinții? Nu la asta ne îndeamnă și Hristos? 

De fapt, în genere, la ce oare ne ajută vorbirea deșartă? Nu oare doar și doar la înmulțirea păcatelor și a fărădelegilor? Să fim sinceri cu noi înșine. Cel mai probabil, nu ați avut nevoie de un răspuns. La-ți intuit la sigur!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.