Adevăr sau întuneric

0
0

Sărut mâna părinte! Aseară am văzut un început de emisiune unde se relata precum că în ”Codul lui DA Vinci” se spune despre căsătoria lui Iisus cu Maria Magdalena, eu am zis că americanii vin mereu cu aberații și am închis televizorul, dar vreau să aud și părerea dumneavoastră! Mă iertați și Domnul să ne dea înțelepciune!

  • Ludmila a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Ce nu face diavolul pentru a tulbura mintea creștinului, dar nu numai mintea ci prin aceasta și sufletul. Aici nu e cazul de a ne da cu părerea, dar și a evita în genere astfel de argumente și discuții, vă îndemn la fel și pe dvs. Căci ele întinează mintea și tulbură pacea sufletului. Pătează haina imaculată a Domnului și se scârbește chiar și sufletul de astfel de blesfemii. Depărtați-vă de la astfel de aberații și nu lăsați să pătrundă în inimă gânduri urâte, care nu plac Domnului.

Cuvintele Domnului, cuvinte curate, argint lămurit în foc, curățat de pământ, curățat de șapte ori. Tu Doamne, ne vei păzi și ne vei feri de neamul acesta în veac. Căci atunci când se ridică sus, oamenii de nimic, nelegiuiții mișună pretutindeni. (Ps. 11). Deci, să ne ferim de oamenii fără frică de Dumnezeu și să păstrăm credința și curăția minții, inimii și sufletului.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.