0
0

Sărut mâna preacucernicilor părinți. Aș dori să vă cer un sfat în legătură cu o întâmplare petrecută în noaptea care a trecut. La miezul nopții, am fost strangulată în vis de o mâna nevăzută, doream să mă închin și nu reușeam, m-am trezit îngrozită și am tămâiat casa la ora aceea și într-un târziu ma-am liniștit. Menționez că m-am spovedit și împărtășit în ziua sărbătorii Sfinților Apostoli Petru și Pavel. Merg la biserică duminica și uneori de sărbători și mă spovedesc în cele 4 posturi. Vă rog să-mi dați un sfat, nu înțeleg ce se întâplă. Domnul să vă răsplătească osteneala. Sărut mâna!

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Stimată Paula, trebuie de văzut unde își adapă setea copacul fricii din sufletul tau. Undeva este acest început: Ori în viața din trecut și nemărturisită, ori undeva în ramura rudeniei, ori în activitatea de zi cu zi. Încearcă să îți analizezi puțin activitatea și toate cele amintite mai sus și să vezi de unde pornesc toate acesta. Căci așa din nimic frica și toate aceste năluciri nu poate să apară. Pentru ca să te lămuresc mai bine în această problemă, special pentru tine și alții care au aceiași problemă am publicat un articol: „Tămăduirea fricii. Frica de Dumnezeu”. Încearcă să meditezi bine la cele scrise în acest articol și la sigur vei înțelege de unde trebuie să începi pentru a scăpa de frică.

Doamne plantează siguranța credinței mai în adâncul pământului sufletului ca astfel să nu fim cuprinși de frica pătimașă și rușinoasă.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.