Îsrael vs Liban

0
0

Vă rog fraților, care știți mai multe despre ultimul război să mă luminați, din ce cauză și care erau și încă sunt scopurile acestui război… este cel din 2006 și din câte am înțeles mai urmează unul, sunt foarte nedumerită în privința Israelului. Mă gândeam că este o țară sfântă și pașnică…. am un coleg de serviciu, libanez, care îmi povestise multe lucruri groaznice despre israeliți, îmi plângea sufletul….. de mică-mi doream să ajung în țara sfântă.. acum nu mai știu ce să cred. Sper să nu vă murdăresc sufletul….. dar acest coleg îmi povestea despre israeliți cum prindeau femeile însărcinate pe stradă și le tăiau burțile să le omoare, omorau deasemenea copii din școli, puneau bombe în spitale și grădinițe…….. m-am îngrozit…….. mă doare sufletul……….. 🙁

  • Simona a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Nu e greu de înțeles vorba colegului. Știți acea vorbă din popor: Fiecare trage focul sub oala lui. Adică fiecare o să țină cu ai lui. Da, nu mă îndoiesc nici de vorba că: Fiecare pădure are și uscături. Însă nu există pădure complet uscată. De aceea vă îndemn să nu prea credeți chiar tuturor vorbelor. E complicată situația în Liban. Și aceasta e cunoscut. Însă vina e de partea la ambii. Și închei spunându-vă cuvintele din Scriptură: Abea e începutul.

Iar când veţi auzi de războaie şi de răzmeriţe, să nu vă înspăimântaţi; căci acestea trebuie să fie întâi, dar sfârşitul nu va fi curând.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.