0
0

Doamne ajută. În multe lucruri nu prea îmi dau seama cînd exagerezi şi deci am vrut să Vă cer părerea. Muncesc la o companie care se ocupă de comercializarea produselor farmaceutice. Şi în afară de numeroase medicamente ne ocupăm şi de produse care sînt mai mult suplimente. Adică e vorba de vitamine şi suplimente nutritive. Nu pot să ma laud cu mari cunoştinţe în domeniul medicinii, dar totuşi cîte ceva cunosc despre ele. Numai că am început a crede tot mai puţin în ceea ce credeam altă dată. Că este necesar consumul diverselor produse de acest gen pentru sănătatea noastră. Mai ales cînd te întîlneşti cu o deversitate atît de mare. Ştiu că nu sînteţi specialişti în domeniul medicinii şi întrebarea nu este despre faptul ar trebui sau nu folosite. Şi ca continuare ar fi şi faptul că hrana pe care o consumăm de fapt devene tot mai mult un compus al elementelor chimice, dar nu ceva dat de la Dumnezeu. Dar totuşi necătînd la toate acestea începusem să cred că toate acestea nu au o însemnătate atît de mare. Că motivul din care sînt tot mai multe şi mai diverse maladii nu sînt toate acestea. Ci îdepărtarea noastră de Dumnezeu. Citisem odată o pildă despre faptul că călătorind pe mare şi terminîndu-se apa potabilă ucenicul a cerut binecuvîntare să bea apă din mare şi după ce o primi a băut şi era în mare apă bună de băut, în schimb cînd bău a doua oară fără binecuvîntare apa era sărată şi imposibil de băut… Trebuia să fie mai scurt şi limitată întrebarea la cîtevai cuvinte… e corect să cred că nu trebuie să ne îngrijim de toate acestea sau să reducem la minim, ci să ne îngrijim de sănătatea spiritulă. Mulţumesc.

  • Natalia a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Are o oarecare însemnătate și îngrijirea noastră trupească. Nu poți să spui că tot ce există este de băgat în gură. Dar aș vrea să întreb: Oare pentru ce ne este dat și postul? Oare nu credeți că și postul are un rol important pentru trupul nostru. Deci să încercă să acordăm trupului atenția cuvenită. Nu prea multă, așa cum o fac îngrijitorii de morminte văruite, ci ca și buni creștini care se îngrijesc de obținerea locului în cer.

Doamne mântuiește sufletul nostru iar trupului oferă cinstea de a se întoarce liniștit în pământul din care a fost făcut.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.