0
0

Sărut mâna părinte, mulțumesc pentru răspuns!!! În legătură cu starea duhovnicescă chiar nu stăm bine, dar chiar ieri mi-am luat inima în dinți și cu voia DOMNULUI IISUS HRISTOS am pus mâna pe telefon și mi-am sunat duhovnicul de la mănăstire și mi-am cerut scuze pentru că nu am avut curajul să sun pentru că n-am avut bani. Mi-a vorbit foarte frumos, m-a înțeles, ne-a pus la pomenit ne-a chemat la mănăstire și i-am spus că o să mergem în viitorul apropiat, chiar mâine aș merge cu toată familia, dar totul ține de bani. N-avem bani să ajungem în țară, ca să mergem la mănăstire v-om merge cu ajutorul Domnului când v-om avea bani, dar ce vreau să vă spun: de trei ani lucrăm în Marea Britanie. Nu bea nimeni din familie, nu mergem prin discoteci nu mergem la chefuri, doar la munca și atât și ne-a spus părintele acum trei ani înainte să venim aici că avem probleme să mai stăm la mănăstire. Ne-a spus concret: măi, copii voi n-aveți spor la bani, cineva v-a făcut ceva, și noi n-am stat la mănăstire, n-am avut timp, dar acum tot acolo am ajuns, la vorbele lui duhovnicești vă rog să mă credeți, acest părinte este un sfânt printre noi, sunt sigur că-l știți și dumnevoastră, dar nu știm ce să mai facem că nu ne ajunge salariu de la o săptămână la alta și numai ginioane și uși închise peste tot, părinte ce ne sfătuiți?????

  • You must to post comments
0
0

Rugaciune la necazuri si suparari

Doamne, viforul necazurilor se ridica asupra mea si ape intrat-au pana la sufletul meu – dar intru Tine este toata nadejdea mea. Tu cunosti pricina raului ce ma bantuie. La Tine perii capului meu sunt numarati. La Tine deci scap si pe Tine Te rog sa departezi de la mine orice rau pierzator de suflet si sa-mi ajuti a birui toate ispitele ce ma invaluie – ca Tu esti intarirea, scaparea si izbavitorul meu, Hristoase Dumnezeule, si Tie slava inaltam, Tatalui si Fiului si Sfantului Duh. Amin.

Rugaciune pentru vrajmasi
Doamne Iisuse Hristoase, ai mila de cei ce ma pizmuiesc, de cei ce ma urasc si de cei ce ma clevetesc ca sa nu patimeasca pentru mine, Doamne.
Ci zdruncina si sfarma pe vicleanul sarpe care ii invrajmeste pe ei impotriva mea.
Si Te rog Stapane sa ii ierti pe fratii mei care ma hulesc pe mine acum, asa cum m-ai iertat si pe mine, robul Tau, de cate ori am gresit si am venit spre mila Ta.

Rugaciune de pocainta

Marturisesc Tie, Doamne, Dumnezeul meu, Celui in Treime slavit si inchinat: Tatalui si Fiului si Sfantului Duh – pacatele mele facute in toate zilele vietii mele si pana in ceasul de fata cu lucrul, cu cuvantul, cu gandul, cu vederea, cu auzul, cu mirosul, cu gustul, cu pipaitul si cu toate simturile mele sufletesti si trupesti, prin care Te-am maniat pe Tine, Dumnezeul meu, si am nedreptatit pe aproapele. Pentru toate acestea ma simt vinovat inaintea Ta si vreau sa ma pocaiesc. De aceea, cu smerenie, ma rog: iarta-ma si ma dezleaga de toate pacatele, ca un bun si de oameni iubitor. Amin.

Măcar aceste rugăciuni să le citiți și dacă nu dispuneți de mai mult timp apoi rugăciunea inimii să nu vă lipsească de pe buze. Iisuse Fiul lui Dumnezeu, miluește-mă pe mine păcătosul.

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.