Numele pe care îl purtăm

0
0

Bună ziua la toți, mare încurcătură cu schimbarea numelui la tineri sau bătrâni artiști, acum am aflat că Mădălina Manole avea un alt nume și prenume. Am trăit cu impresia că așa se chema de când s-a născut, Dumnezeu s-o ierte și să ne ierte și pe noi păcătoși, Doamne ajută.

  • Lăcrămioara a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Masca aceasta cu care îți faci drum prin lume pentru succes e periculoasă. De aceea și spunea Domnul să ne ferim să placem oamenilor și să căutăm să plăcem Tatălui Ceresc. E rătăcirea noastră a tuturor, și sfârșitul oricui e aproape, dar nu ne înfricoșăm de Ziua cea Înfricoșătoare, nu ne pregătim pentru ea, nu lucrăm asupra sufletului, nu ne spovedim, împărtășim și diavolul ne aruncă dintr-o prăpastie în alta, la deznădejde și… sinucidere. Of… mare păcat este și mare chin îi așteaptă pe aceste suflete…

Să ne trezim din somnul greu al păcatului!!! Cu toate că cuvintele Mântuitorului ne cheamă la mântuire de veacuri, noi trecem pe lângă El nepăsători și cu inimile împietrite, răstignindu-L zilnic prin păcatele, mândria, răutatea noastră. Să ne trezim fraților, căci aproape este timpul, fericite e cel ce are undelemn mereu în candelă!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.