Cununia

0
0

Ce trebuie să facem dacă ne-au prins de nănași o pereche unde băiatul e eterodox și fata ortodoxă, din acest motiv ei nu se cunună-n biserică, el nu dorește, ea însă-l iubește și este deacord să nu meargă la biserică.

  • TATIANA a întrebat 14 ani ago
  • last edited 3 săptămâni ago
  • You must to post comments
0
0

Mă doare sufletul când văd cât de ușor îl vindem și ne lepădăm de Domnul! Vai nouă, că suntem ca fumul dus de vânt în viața aceasta efemeră și nu ne dăm seama către care groapă mergem. Fata respectivă e gata să renunțe la Dumnezeu, pentru egoismul și necredința unui oarecare băiat?! Trebuie să înțeleagă, că dragostea ei nestatornică precum ne este viața, se va spulbera ca și zilele omului, dar iată pe Domnul nu mai știu cum îl va dobândi, de nu se va pocăi și întoarce. De ce el nu lasă tot pentru dragostea lor și să facă după rânduiala bisericii ortodoxe cununia?! Vă spun de ce: că este în întuneric și mai departe de 1 metru distanță el nu vede. Astfel trage un alt suflet după el, în prăpastia largă a iadului. Ce familie și ajutor în mântuirea reciprocă vor avea acești tineri?! Iar dvs, cui vreți să fiți nănași, la eretici?! Să vă întunecați și dvs sufletele și viața? Reflectați bine la ce faceți, dar un lucru e cert: a mai rămas puțin timp de pocăință și noi îl cheltuim în păcate. Și cu toate că săraci suntem în virtuți creștinești, vindem și puținul ce ne-a mai rămas. Cum dar vrem ca să nu ne lepede Domnul, când noi o facem la orice pas?! Cum dar să nu vină Sfârșitul, când păcatele noastre strigătoare la cer, au umplut pământul?!

Vai nouă, celor de pe urmă, căci încă n-a venit antihristul și e lepădare, ce vom face oare noi la răspârtia vremurilor?! Cry

 

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.