0
0

Sărut mâna părinte! Iertare că iar vă deranjez… îl iubesc foarte mult pe prietenul meu, el e tot ce mi-am dorit, suntem împreună de aproape 1 an şi vreau ca relaţia noastră să nu se sfârşească, însă ceva ne împiedică… vă întreb ce poate fi ca o relaţie să fie considerată păcat? Doamne ajută!

  • Carmen a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Multe sunt acelea care pot spune că o relație de prietenie să fie un păcat. Însă cred că cel mai mare motiv care ar pune prietenie sub obrocul păcatului ar fi: relația sexuală. Acesta ar fi motivul pentru care o prietenie trebuie să fie cât mai repede lămurită: ori căsătorie ori despărțirea celor doi. Eu spun în felul următor: Sărutul este punctul culminant la care poate să urce o prietenie. Deci odată cu sărutul se poate considera că s-au atins locurile importante dintr-o prietenie. Cei doi sunt gata să-și împărtășească sentimentele unul cu celălalt. Odată ajunși la sărut cei tineri trebuie să se pună pe o gândire mai serioasă. Desigur că plăcerea e mai mare, însă zidul rezistenței să fie întărit. Iar despre restul cred că e de prisos să vorbesc.

Trecerea de la sărut la relații intime în viața familială ne vorbește despre apropierea definitivă între cei doi. Cei doi nu mai sunt doi ci sunt una.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.