Căsătorie

0
0

Vă mulțumesc pentru îndrumare și doresc să vă mai spun o întâmplare. Cum v-am spus, că noi am crescut cu tata vitreg, când aveam 8 ani, într-o noapte pe la ceasul 12 tatăl vitreg l-a apucat o furie și ne-a scos din casă, pe mine cu o lumânare în mână aprinsă și ne-a dus într-un loc în spatele curții unde era un câine și l-a ucis cu sălbăticie sub ochii noștri, noi nu am putut să spunem nimic pentru că ne era frică, mama nu era acasă și nu am putut să-i spunem niciodată. De atunci eu m-am lovit de această lumânare, tot mă învăța anumite persoane să fac rău cu această lumânare neștiind ce înseamnă de unde vine, chiar după întâmplarea aceea de noapte într-o zi am luat o lumanare și am aprins-o și o plimbam pe lângă un dulap s-a aprins hârtia dar ca printr-o minune s-a stins, eu uitându-mă la o icoana foarte veche care semnifica o sfântă dupa câte îmi aduc aminte parca a-r fi fost Sf. Paraschiva. O fi vreun păcat a-l cuiva din familie!? Nu mi-au spus nimeni nimic, sunt învinovățita pe nedrept. Nu știu ce pot să fac ce să remediez? Am fost la masluri de multe ori. Un preot m-a chemat într-o vineri noaptea în biserică și am stat până dimineața la slujbă cu o lumânare aprinsă pe întuneric. Nu știu ce să mai cred.

  • You must to post comments
0
0

Întrebare împrăștiată. Doamne ajută. Cred că răspunsul de la întrebarea precedentă vă privește la fel. Și să nu spun că poate vă și privește personal. Meditați bine la ce spun. Aveți nevoie de multă liniște și de adunare lăuntrică. Încercați să mai persistați în rugăciunile de dimineață și seară. Încercați să practicați o rugăciune continuă meditând la cuvintele acele rugăciuni. Egal care: puteți lua și rugăciunea Împărate ceresc. Încercați să îndeletniciți mintea cu cele duhovnicești. Nu lăsați loc de lovitură pentru diavol. Încercați mai mult citit și rugăciune. Și întrebările să apară din acest domeniu nu din fabule și băbisme.

Doamne slabi mai suntem. Oare cum vom putea noi să stăm alături înaintașilor noștri care au gustat din rai. Nici nu vreau să mă gândesc. Dar noi continuăm să ne silim și Te rugăm să ne ajuți prin Harul Tău.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.