0
0

Bună ziua părinte, eu și familia mea nu ne-am văzut de 11 ani iar acum prin intermediul internetului am reușit. Bineînțeles că în toți anii aceștia fiecare am suferit transformări fizice. Ei m-au văzut și în loc de bine au început a mă critica spunându-mi că sunt urâtă, grasă că ei nu m-au lăsat în felul acesta la plecare, că sunt vânătă la ochi. Dar nu este așa, oricine mă vede îmi spune că arăt f bine și internetul nu te arată în realitate cum ești. Pentru acest lucru am avut dureri în inimă, am avut un atac de depresie, nu sunt deloc bine.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. După cum spune părintele meu duhovnic: comunicarea prin internet este o comunicare la rece. Deci vă îndemn să primiți cuvintele care vi s-a spus ca și niște suntete frumoase ale foșnetului de copaci. Căci atunci când veți fi față către față natura complimentelor va fi alta. Ce știu cei care stau în fața unui calculator. Unui calculator poți spune orice. Chiar uneori și eu spun la monitor că e c-am mic și trebuie să mai crească în 22 de zoli. Dar nu vrea. Tot de 19 rămâne. Haideți că am permis puțină glumă. Deci nu vă întristați. În realitate veți avea altă comunicare. Și dacă celor care nu le plac că sunteți grasă pentru că așa vă arată camera, atunci nu le mai arătați camera. Să trăiască doar cu fotografia de acum 11 ani. Rămâneți în rugăciune și creșteți sufletește în credință. căci nu exteriorul va fi condiția intrării noastre în împărăție ci interiorul. Și nu plecăm de aici cu rudele ca ele să spună că suntem urâți și nu putem intra în Rai. Ei rămân și asta vă asigur 100 %. Nu mai e mult până la despărțirea ei. Și veți ajunge să duceți o veșnicie de chin doar pentru că vați întristat pentru exterior și ați uitat de interior. Și în special pentru femei ași spune: În timp, femeile s-au străduit să intre în tiparul de frumuseţe la modă ca într-un pat al lui Procust, chiar dacă pentru asta au trebuit să facă imense sacrificii. V-aţi gândit vreodată însă că moda este o tiranică, asemeni mitologicului Procust, care le face pe femei să se supună unor adevărate torturi pentru a se încadra în tipare? V-aţi gândit la frumuseţea femeii ca întreg, acel fericit amestec între normalitatea armonioasă a fizicului cu frumuseţea inegalabilă ce străluceşte pe faţa unei persoane cu suflet bun? O astfel de frumuseţe nu poate fi doar o imagine plăcută pentru ochi, ea devine şi hrană pentru sufletul celui care o priveşte. Pentru o femeie, frumuseţea pe care ea o exprimă este de fapt tot ceea ce ea, femeia, manifestă ca formă, simţire, gândire. Femeia poate să fie ceea ce îi este dat – bucuria vieţii. Atunci când este frumoasă fizic, chipul şi trupul ei oglindesc, de fapt, armonia din suflet şi spirit.
Prin urmare, doamnelor, căutaţi acea armonie pe care sufletul şi trupul vostru o ţin ascunsă ca pe o perlă. Orice femeie este frumoasă. Însă cu cât se îngrijește mai mult de trup ea se pogoară în frumusețea ei și astfel pierde pierla cea ascunsă.

Doamne puțin e capacitatea înțelegerii înțelepciunii divine și mare e frământarea de cele lumești. Fii nouă ajutor și sprijin și model de desăvârșire.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.