Fărădelegi

0
0

Sărut mâna părinte, sunt unii oameni chiar şi în sfintele locaşuri lucrează fărădelegi, îşi bat joc de oameni, îi distrage de la rugăciuni în timpul slujbei şi multe altele. Aceşti oameni au voie să stea printre creştini şi mai ales în biserică?

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Știți cum ar fi răspuns Hristos la această întrebare? El spune așa: „Cine este fãrã de pãcat sã arunce primul piatra”. Eu nu mă cred fără păcat, de aceea nu arunc, iar despre ce facem cu cei care sunt cu păcat tot Hristos ne-a spus: „Nu cei sănătoşi au nevoie de doctor, ci cei bolnavi. N-am venit să chem pe cei drepţi ci pe păcătoşi la pocăinţă”. Iar în ce privesc slăbiciunile celor care trebuie să învețe îndemn Ierarhia noastră, partea care dispune de puterea de a face rânduială în asemenea trepte, să aducă curăția și prefecțiunea în rândurile celor care sunt ca și învățători.

Iar noi să rămânem în rugăciune și să-i întărim prin credința noastră. Nu este ușor să fii om drept dar este ușor să fii cel care îl vede pe cei care trebuie să fie drept.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.