Sfinţirea locuinţei

0
0

Bună seara, părinte! Ştiu că se poate sfinţi locuinţa, fără ca preotul să fie prezent, adică face toate rânduielile, la biserică sau mănăstire.Vă rog să-mi spuneţi dacă e posibil întra-devăr o astfel de sfinţire şi de ce mai am nevoie pentru a o face (pentru că unul din membrii familiei nu doreşte).

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Nu e posibil așa ceva! Deci sfințirea locuinței se face prin prezența preotului la casa credinciosului. Știm că lumea se degradează însă să știți că biserica rămâne cu curăția ei, și nu oficiază servicii divine la distanță, sau cum se mai spune la fără frecvență. Așa că nu este posibilă o sfințire de casă doar la Biserică. Și restul cred că nu mai are rost să comentez. Deoarece nu mai prezintă necesitate! Încercați să fiți în comun acord cu celălalt mebru de familie, și când vă decideți atunci să chemați preotul Bisericii să se roage pentru voi.

Rugăciunea bisericii pentru sufletul creștinului e ca apa pentru pământ. Odată ce lipsește, pământul începe să prezinte crăpături și uscăciuni de nedescris. De aceea să rămânem în rugăciune și în Biserică.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.