Credința

0
0

Sărut mâna părinte. Într-o duminică eu cu soțul meu și copilul ne-am dus la slujbă, acolo am fost liniștită, dupa terminarea slujbei am plecat spre casă, dintr-o dată am avut o tulburare, o neliniște îmi venea să plâng, să mă cert, am spus lucruri pe care nici eu nu știu de unde veneau. Am ajuns acasă și am căzut în genunchi citind dintr-o carte de rugăciuni și câțiva psalmi din psaltire și apoi m-am liniștit, după toate acestea m-am îmbolnăvit. Ce poate să fie aceasta ar trebui să mă rog mai mult, dar nu știu nici cum să mă rog în asemenea situații?

  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Vrajmașul se înfurie când creștinul merge pe calea Domnului și-i trimite diverse nenorociri numai ca acela să se lepede de cele sfinte. Deaceea și v-a aruncat în boală, să vă sperie ca să încetați mersul la biserică. Dar dvs nu vă fie frică, Domnul l-a învins pe el și cu Hristos în inimă să fiți mereu. În așa cazuri să vă rugați din adâncul inimii și să strigați la Domnul ca să vă trimită ajutorul Său sfânt și întărirea Lui. Și Domnul vă va auzi îndată și milui, dar de nu va fi îndată, atunci să nu deznădăjduiți, ci mai mult să râvniți în căile lui Dumnezeu! Căci cu ispitele, Domnul trimite și mângâierea celor ce o caută!

Dragi creștin, lupta noastră duhovnicească e mare și să nu ne împiedicăm la prima piatră, dar sculându-ne, să slujim pururea Domnului!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.