0
0

Părintele Iulian Rață, sărut mâna! Îmi cer scuze pentru neîndemânare, dar ați putea să-mi spuneți cine este duhovnicul dvs? Mi l-ați recomandat pe părintele Adam Ermoghen, mulțumesc pentru aceasta!!! Am fost câteva ori la biserica Sfinții Trei Ierarhi și l-am văzut pe părinte cu o față senina și un zâmbet și o liniște pe față! Aș vrea să merg acuma la spovedirea generală, dar tot mă gândesc cum să fac, vă rog să mă ajutați! Eu locuiesc în orașul Durlești și fac până la str. Ismail c-am 30 – 40 minute. Mă gândesc că mai des voi putea merge la biserica din Durlești, ca să merg mai dimineață la slujbe (am copil mic care se scoală undeva la ora 7-8), să nu întârzii prea mult. Atunci cum să procedez, dați-mi un sfat, vă rog, au rămas zile numărate până la sfârșitul postului și nu mă pot decide și tare mă tem să nu mă ducă de nas lucrul cel rău. M-am rugat să-mi pot găsi duhovnicul meu, sper răspunsul dvs să-mi fie un vector important în luarea deciziei! Ajutați-mă și mă rog de mă iertați pentru neîndemânare!!! Să aveți răsplată înmiit pentru truda aceasta mare!

  • You must to post comments
0
0

Nu știu pe cine aș putea să vă recomand în Durlești! Doar una aș vrea să vă rog – să nu mergeți la Biserica Mitropoliei Basarabiei! Și aici mai mult nu comentez despre Mitropolie pentru a evita certuri și discuții! Vă pot sfătui altceva! Dacă va plăcut de părintele ca duhovnic, mărturisiți-vă la el, dar frecventați Biserica care vă este mai apropiată și în care vă simțiți bine! Iar la părintele Ermoghen, mergeți doar la spovedanie!

Ce ziceți de o așa modalitate? Eu nu cred că părintele Ermoghen se va supăra! Chiar puteți să-i spuneți că nu vă este comod să mergeți totdeauna tocmai la el! El o să vă recomande și o Biserică mai apropiată!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.