Nunta

0
0

Am citit articolul despre Nunta creștină conform rânduielilor Bisericești de pe site-ul Dvs. Frumos articol, dar totodată înspăimîntător şi dur. Oare ce o să fie cu noi Stimaţi Părinţi, oare totul e pierdut, oare putem noi să sperăm la o viaţă fericită în familie, copii sănătoşi, dacă nu s-au respectat cu stricteţe aceste sf.Canoane, s-a împărtăşit cu nevrednicie şamd.. Există oare lumină de speranţă în calea mîntuirii?…

  • Nicolae a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0
Am mai răspuns exact la astfel de întrebare, după publicarea acelui articol și o să mai repet. Pace să aveți. Dacă a fost din neștiință atunci iertarea poate fi mai sigură, însă dacă e făcut din știiță atunci trebuie pocăință adusă. Ei și dacă din neștiință a fost totul atunci trebuie să vă adunați cunoștințele ca altă dată să nu mai fie motivul de a spune că din neștiință au fost făcute toate. Spovediți toate și căiți-vă greșeala. Și încercați să fiți în adevăr. Domnul e bun, noi nu ne putem imagina cât de bun este. Însă cei necredincioși vor pieri de la fața Lui.

Să ne stăruim să fim buni și modele pentru aproapele nostru. Nu vă îndemn să fiți numai buni, deci și modele, adică mai mult efort în cele ale credinței.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.