ANI PIERDUŢI

0
0

Sărut mâna părinte. Problema mea a început în urmă cu aproximativ 7 ani şi nu reuşesc să îi pun punct. În urmă cu 7 ani am cunoscut un băiat cu care părinţii mei nu au fost de acord de la bun început. Eu în schimb îl iubeam în aşa fel încât nu îl vedeam decât pe el. Au început minciunile, întâlnirile pe ascuns şi alte chestii urâte. Acum am împlinit 26 ani şi încă nu am reuşit să rup această relaţie. Câteodată cred că dacă îl părăsesc nu mă voi mai căsători niciodată dar nici nu sunt sigură că vreau să mai continui. Vă rog să îmi daţi un sfat, am mare nevoie. Cu stimă, Ioana.

  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Dragă Ioana, presupun că știi că nimic frumos nu se poate baza pe minciună și fapte urâte. Cu atât mai mult, e păcat să te căsătorești fără binecuvântarea părinților. Dar și părinții nu trebuie să impună copiilor lor soți aleși după situația financiară, poziție socială, ori pur și simplu după placul lor etc. Pot să-și spună părerea, sfătuiască copiii și atât. Fiecare ce-și alege, aceea culege. Cât despre relația dvs, ce vă putem spune. V-ați întâlnit atât pe ascuns, apoi acum nu știți ce vreți. Eu cred mereu că trebuie să-ți asculți inima și sufletul. Sunteți destul de matură să decideți singură și să alegeți acel bărbat, cu care veți putea înfrunta împreună curbele vieții, urcând spre piscul mântuirii. Teama că nu vă veți mai căsători nu cred să fie întemeiată, căci fiecare-și are a sa jumătate. Așa că dacă aceasta vă ține împreună, atunci această relație e construită pe nisip și va cădea la prima furtună. Desigur că și dvs ca și multor altora, vă sfătuiesc să mergeți la o spovedanie și să cereți și părerea duhovnicului.  

Dacă ne-am călăuzi toți după îndemnurile sfinților părinți, căutând mai întâi dragostea Lui Dumnezeu, atunci am avea și restul lucrurilor frumoase.

 

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.