Cununie

0
0

Părinte vă mulţumesc mult că mi-aţi răspuns… şi vreau să mai întreb părinte dar dacă n-o să dorească şi o să zică în curând şi tot aşa o să meargă ce să fac eu să mă despart şi să mă duc la preot şi să spun că am trăit şi nu s-a primit nimic și să încep viaţa nouă, părinte dar eu tare vreu să mă cunun, vreau să am soţ şi să am familie nu mai vreau aşa viaţă îmi pare rău că n-am înţeles ce înseamnă păcatul curviei până acum, dar îmi dau seama ce-i aceasta şi vreau să termin cu tote aceastea. Vă rog părinte mai daţi-mi sfaturi ce să fac şi vreau să vă mai spun una, am iubit un băiat foarte tare, dar el nu m-a iubit, dar mereu îl visez, dar mă socoate numai de prietenă şi nu ştiu cum să procedez cu aceasta, nu pot să-l scot din suflet.

  • You must to post comments
0
0

Bună seara. Dacă iubiți alt băiat, atunci de ce vreți să vă căsătoriți cu cel actual?! O familie doar nu se bazează pe faptul că ”vreau familie, indiferent de orice.” Cum puteți pune temelia la o familie în care nu este dragoste, cum gândiți că o să vă mântuiți astfel?! Și pe urmă singure vă plângeți că nu vă merge în viața de familie, păi dacă inițial nu se pășește creștinește… Eu zic să mergeți la o mărturisire și să vedeți ce vă va spune duhovnicul dvs, apoi veți decide mai departe. Însă, din ceea ce mi-ați explicat, nu văd rostul de a mai întreține această relație cu partenerul actual.

Când v-ați împotmolit în probleme și greutăți, cereți ajutorul Domnului, căci de voiți să rezolvați singuri pe toate, El vă lasă să le singuri în față a toate, dar așa și mai mult vă încurcați. Dar să alergăm la El și să zicem: Doamne ai tu grijă de mine și de viitorul meu, căci eu nu pot face nimic fără Tine, și astfel toate vor decurge după voia Lui, dar și spre binele nostru.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.