Copiii

0
0

Doamne Ajută! Privind aceste vremuri care bat la uşă, adică carduri, cip-uri, etc. Noi cei căsătoriţi, ne punem întrebarea dacă să mai facem copii? Sub nici o formă nu m-am gândit la împreunarea cu soţul să fie cu protecţie, doar mă refer dacă ar trebui să luăm calea abstinenţei???  După mine cel mai minunat lucru de pe acest pământ sunt copiii, dar nici să îl nasc şi să i se pună cip-ul pe frunte… Doamne Ajută!

  • GABRIELA a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună să vă fie inima. Nu cred că are nimic comun una cu alta. Și una trebuie să se împlinească și cealaltă trebuie să o împlinim. Deci nimic să nu ne înspăimânte și oprească de la cele ce trebuie să facem. Aveți o viziune mai mult pe direcție materială decât spirituală. Cei ai lui Dumnezeu nu se înfricoșează de nimic ci împlinesc cele ale mântuirii. Iar cele ce sunt rânduite pentru suferință le va îndura cu desăvârșire, pe când noi, cei care ne întrebăm de ce și pentru ce, vom ajunge să cedăm primii în fața regimului lui antihrist. Să încercăm să lăsăm cele a lui Antihrist pentru timpul care va fi iar cele ale mântuirii să-l împlinim acum. Nimeni nu va putea să vă forțeze să vă puneți cip sau pecetea care va fi pe frunte și pe mână. Încercați să alungați frica care este acum fără nici un temei și să rămâneți în planul de mântuire a lui Dumnezeu. Căci ne îngrijim prea mult de cele trecătoare, care uneori nici nu se întâmplă, și astfel ne pierdem timpul cel prețios pe care îl putem pentru a ne întări în credință. De ne vom întări în credință, în timpurile lui Antihrist, nu vom fi supuși la nici o frământare. Căci vom merge pe principiul că: Domnul se va îngriji de sfinții Lui și va scurta zilele încercărilor.

Să încercăm să ne întrebăm mai mult de cele care sunt de folos și veșnice decât de cele care oricum de scurtă durată va fi!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.