Doamne ajută

0
0

Sărut mâna părinte, sunt căsătorită și am un băiat de 27 de ani, soțul meu bea foarte mult, și-mi este teamă să nu înceapă să bea și fiul meu, ce trebuie să fac? Aș dori să pot afla cum să pot trimite și un acatist la icoana Maicii Domnului potirul nesecat! Mulțumesc!

  • You must to post comments
0
0

Sfânta rugăciune și dragostea desăvârșită de mamă, este cea care poate învia și morții! Cu atât mai mult, prin rugăciune și dragoste desăvârșită vă puteți păstra și feri fiul de aceste mari și tulburătoare patimi! Am mai dat, ceva mai jos un răspuns similar, ce se referea la aceeași patimă a beției! Vreau doar să vă îndemn ca cu multă dragoste, atenție și sinceritate dar fără a părea prea insistentă să-i arătați fiului, prin diferite exemple (fără însă a umplea inima copilului de venin împotriva tatălui) cât de dăunătoare și ucigătoare este patima! Tatăl meu, cât eram mic a înjurat mult de Dumnezeu! A înjurat insuportabil! Abia de câțiva ani, a reușit să pună pază gurii sale! Dar acest lucru nu ne-a făcut pe noi, copiii săi să înjurăm! Ba dimpotrivă! În sufletul nostru a încolțit și a dat roade o antipatie desăvâșită împotriva înjurăturilor astfel încât astăzi, nici unul dintre cei 4 frați nu înjurăm și nu iubim utilizarea cuvintelor necenzurate! Deci nu totdeauna, exemplul prost se transmite!

Să nădăjduim, că același lucru se va întâmpla și în viața copilașului Dvs, așa încât exemplul prost, să stârnească în inima sa antipatia față de beție!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.