0
0

Doamne ajută! Am 18 ani și trec printr-o perioadă dificilă în viața mea… Și am nevoie de ajutor… Am fost și la un duhovnic dar nu m-am simțit înțeleasă… Nu am plecat liniștită de acolo.. Până acum mi s-au întâmplat lucruri oribile în viața mea.. De exemplu un avort forțat de fostul meu iubit… Probleme cu părinții… Gândul plecării de acasă… Probleme în dragoste… Și de sănătate… Toate acestea m-au dus la gândul sinuciderii.. Cum să scap din această încercare grea de la Dumnezeu.. Sunt în clasa a 12-a și când termin vreau să dau la teologie.. Și de aceea știu că păcatul sinuciderii este cel mai grav și am încercat să mă rog mai mult.. Dar tot nu am scăpat de aceste gânduri…

  • emanuela a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Plata păcatului iubită soră întru Hristos Domnul nostru este moartea! Diavolul a căpătat mare acces în sufletul Dvs. în momentul când ați căzut în păcatul desfrânării, iar când ați mai săvârșit și avortul, sau întors toate pe dos! Nu Dumnezeu va trimis încercări grele! Dvs. le-ți făcut loc în viața Dvs! Iar pe Dumnezeu la-ți dat afară, săvârșind groaznicele păcate! Acu, diavolul vrea să-și desăvârșească opera în privința Dvs., de aceea, va și pus în cale ultimul bold al păcatului – sinuciderea! Cât de dureros – își face bine misiunea necuratul! Soră, te îndemn să nu deznădăjduiești! Să nu te lași prinsă în plasa deznădejdii! Păgânii îi învinuiau pe creștini că sunt niște oameni slabi, pentru că faptul că erau plini de iubire, erau blânzi și smeriți cu inima! Oare chiar așa să fie? Când ne uităm la cât au pătimit mucenicii pentru Hristos, oare chiar să credem că creștinii au fost niște oameni slabi? Știau destul de bine că a crede în Dumnezeu, înseamnă a fi dat la mâncare leilor, sau tăiat, sau decapitat, sau ars pe rug, sau dat în smoală fierbinte și câte altele au suferit… Oare niște oameni slabi ar fi putut suporta atâtea? Sau pustnicii în pustie, care au îndurat foamete, frig și căldură, lepădare de toate plăcerile lumești trecătoare au fost niște oameni slabi? Nicidecum! Să nu fie gândul acesta în capul nimănui! Deci și Dvs., dacă sunteți creștină, atunci, puneți mâna pe sabia credinței, înarmați-vă cu multă nădejde în dragostea lui Dumnezeu! Îmbtrăcați-vă în haina pocăinței și urmați-le sfinților, care au avut încredere că Dumnezeu îi va mântui! Și asta pentru că Dumnezeu nu voiește moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu! Dacă ați scris pe această pagină, Dumnezeu va și deschis ușile pocăinței, întocmai cum a făcut și cu Maria Egipteanca, a cărei viață, vă îndemn să o citiți!

Deci încă odată, vă îndemn la pocăință și la nădejde în mila lui Dumnezeu! Lepădați păcatul și Dumnezeu va reveni în viața Dvs., cu toată dragostea și bunătatea Sa față de oameni – cununa creației Sale!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.