Stare grea....

0
0

Sărut mâna părinte!! Eu de fel sunt o persoană foarte zâmbăreaţă şi de viaţă, însă de vreo lună am o stare oribilă, mi-e frică să ies din casă, mi-e frică de oameni, ba chiar îi urăsc, le vorbesc urât, îi necăjesc, ştiu că e gresit şi îmi cer iertare dar nu ştiu ce se întâmpla cu mine… nici la muncă nu mă descurc prea bine, sper să nu fiu dată afară, vă rog rugaţi-vă pentru mine şi sfătuiţi-mă să fac cum este mai bine; nici la biserică nu mă mai duc, parcă mi-e ruşine de Dumnezeu şi de păcatele mele… nu mai zic de oamenii din biserică, nu ştiu de ce dar nu suport înghesuială şi oamenii care vin la biserică doar să-i critice pe alţii şi să bârfească; nu vă mai zic de soţul meu cu care mă port foarte urât, îi vorbesc urât, parcă nu pot să mă abţin, am foarte mari dureri de cap şi o stare nervoasă… soţul meu săracul zice că e din cauza vremii şi o să-mi treacă…  Vă rog spuneţi-mi cum să scap de starea asta de nervi cumplită, cum să fiu mai cumpătată, mai înţelegătoare şi să iubesc oamenii aşa cum îi iubeam odată.

  • Simona Petruţa a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

100 de metănuțe zilnic, miercurile și vinerile post aspru – doar pâine și apă, rugăciunile de seară și de dimineață fără de nici o excepție! La ele mai adaugi și rugăciunea de mai jos! Și seara și dimineața!

 

”Stapâne, Iubitorule de oameni, Împăratul veacurilor și dătătorul bunătăților, Care ai stricat peretele cel din mijloc al vrajbei și ai dat pace neamului omenesc, miluiește, Doamne, pe cei ce ne urăsc, ne pizmuiesc și ne ocărăsc; așijderea și pe cei ce ne grăiesc de rău. Ca nu cumva vreunul din ei să pătimească ceva rău pentru mine, păcătoasa, nici în veacul de acum, nici în cel ce va să fie. 
Doamne, Dumnezeul meu, caută dintru înălțime ca un Bun asupra inimii mele, ce este lipsită de dragoste și de unire și este îmboldită de spinii urii și ai altor păcate. O picătură din harul Sfântului Tău Duh coborând peste mine, rourează-mă bogat, ca să aduc roade bune și din dragostea cea către Tine să sporesc în fapte bune și să petrec în dragoste și unire. 
Așa, Doamne, înmulțind dragostea în inima mea, păzește-mă de tot raul și de asuprirea vrăjmașilor văzuți și nevăzuți, de sabie, de năvălirea altor neamuri asupra mea, de războiul cel dintre noi și totdeauna ne ajută să ne iubim unii pe alții și să facem tot binele, spre a ne învrednici de bunătățile Tale cele cerești. Amin”

 

Și, soră – iubește! Impune-te să dai dragoste, pentru că ești ce dăruiești! Când îți vine duhul mâniei, care de la diavolul purcede, zi rugăciunea inimii, până nu trece!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.