Nu pot să trec indiferentă

0
0

Urare Nr. 5: Ah, am văzut. Când nu am timp trec ca vântul peste pagini și nu reușesc să cuprind totul, dar am înțeles. Ieri a fost onomastica dl nostru VITALII MEREUȚANU. Cuvinte multe s-au spus, urări, împliniri, realizări, fericire, sănătate și tot ce vă doriți, eu ce să mai spun? Nu am să le repet, însă acceptați gândul meu bun pornit din suflet, un munte de bine vă doresc și eu, să aveți o frumusețe și sănătate îngerească a sufletului, ptr că s-a văzut sunteți capabil în misiunea de ordin divin, a realității divine, cheia înțelesului pe care ne-o transmiteți și nouă cu sfaturile dv, cu smerenie, cu conștientizarea nimicniciei noastre omenești, cu creșteri în virtuți, cu apropiere de DUMNEZEU, cu mântuirea sufletului, în sfârșit, ne luminați prin cuvânt și ne dați„ pâine de drum ”…HRANĂ DUHOVNICEASCĂ. „LA mulți ani!” Să trăiești bine, cu pace și har! și Măicuța Domnului să vă binecuvinteze și să vă protejeze sub acoperământul său SFÂNT. Cu multă stimă…. (Alisa(F))
Urare Nr. 6: La Mulți Ani părinte Vitalii, și cele mai sincere urări de sănătate și bine(cu tot ce presupune binele pentru sfinția voastră în viața aceasta lumească), și Dumnezeu să vă aibă în pază și să vă îndrume necontenit pașii pe calea mântuirii! (Anonim)

  • You must to post comments
0
0

Iată că sunt impus din nou să mulțumesc pentru căldura pe care mi-o împărtășiți în această zi, care pare a fi una obișnuită, doar că vorbește despre faptul că undeva-cândva plângând am venit pentru a mă mântui. Vă mulțumesc și vă doresc ca undeva cândva zâmbind (dacă nu e posibil în această lume pentru toți) să ne întâlnim alături de scumpul nostru Mântuitor.Cry Iar la această vârstă despre care se spune că: Ești prea bătrân ca să mai poți spune că ești tânăr și încă ești tânăr ca să spui că ești bătrân, ce să vă spun: Rămâneți cu Hristos, alături de El veți trece fiecare prag al vieții și împreună cu El veți fi împliniți căci fără El nimic suntem.

P.S.1. După cum se vede nu voi mai putea omul să îl opresc în epelativul de a mi se adresa(conform adresării de la urarea Nr. 6 dar și la alte întrebări), de aceea cred că e timpul să shimb statutul conform adresării. Dar până atunci să rămânem în rugăciune unii pentru alții și mereu să fim treji, pentru a fi pregătiți de Parusie.

P.S.1. Stimată soră Alisa. Ai fost la timp. Nu ieri ci azi este această zi.

Vă mulțumesc.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.