Spovedanie

0
0

Sărut mâna părinte. Am 37 ani şi nu m-am spovedit niciodată pe deplin, din ruşine, din frică… am avut ani de rătăciri sufleteşti, apoi Domnul a făcut să-l cunosc. Mi-i sufletul zbuciumat şi neliniştit şi nu am un duhovnic. Iar diavolul continuă să lucreze în ascuns. Când mi-am făcut o testare a păcateor m-am îngrozit… îmi vine să-mi dau foc!!! Nu ştiu dacă se mai poate ceva de făcut.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Dureros e să arzi în această lume a trupului, dar cred că e mult mai dureros să arzi veșnic. Nu te lăsa dus de diavol. Sunt la o vârstă mult mai fragedă decât tine, de fapt nu cu mult, ci te ajung din urmă. Însă nu am credința în funcție de vârstă. Încearcă să înțelegi că unii și-au dat viața pentru ca noi acum să avem credința. Oare nu se merită să ne dăm și noi viața ca urmașii noștri să aibă puritatea credinței. Oare chiar ne dorim să lăsăm urmașii noștri în mâna celui rău. Noi suntem cei care depărtam sau apropiem cele ce vor să fie. Să luptăm cu păcatul și să declarăm luptă celui care doar răul ne dorește. Încercați să vă căutați un duhovnic care să vă fie mereu alături și încercați să vi-l însușiți ca și un bun părinte duhovnicesc. Creșteți în credință și întărițivă în faptele credinței. Nu e târziu și chiar dacă observați că vi s-a terminat uleiul din candela. Apelați la uleiu Duhului Sfânt care nu va seca niciodată.

Drept aceea, privegheaţi, aducându-vă aminte că, timp de trei ani, n-am încetat noaptea şi ziua să vă îndemn, cu lacrimi, pe fiecare dintre voi. Şi acum vă încredinţez lui Dumnezeu şi cuvântului harului Său, cel ce poate să vă zidească şi să vă dea moştenire între toţi cei sfinţiţi.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.