Se poate??

0
0

Bună seara. Ca să pot lua o hotărâre m-am rugat lui Dumnezeu să-mi dea un semn, sau să împingă lucrurile în așa fel încât să mă pot decide. Și am primit nu un semn, ci două. Acum mă întreb dacă se poate ca diavolul să fi auzit rugăciunea mea și să fi împins el lucrurile. Se poate așa ceva?? Se poate ca atunci când eu mă rog Domnului, El să nu-mi dea răspuns și să fi intervenit diavolul? Știu că e o întrebare stupidă, dar nu-mi dă pace. Mulțumesc și o seară / zi bună.

  • You must to post comments
0
0

Bună dimineața. Se poate ca și diavolul să intervină, căci dvs din început ați pornit cu piciorul greșit. Deci scris este: nu ispiti nici încerca pe Domnul Dumnezeul tău și nu căuta minuni, ca fariseii mincinoși, că neamului acesta necredincios și desfrânat minuni nu i se va da. Cu necredință ați folosit rugăciunea, deaceea a ieșit și dubiul veridicității semnelor. Dacă v-ați fi umilit sufletul și ați fi rugat pe Domnul așa: Doamne, milostiv fii mie păcătosului și neputinciosului și îndrumă-mă, miluiește-mă și înțelepțește-mă, ajută-mă să fac voia Ta, nu a mea; și să vă lăsați în voia Lui, atunci problema dvs ar fi rezolvat-o însuși Dumnezeu și n-ați fi avut nici un dubiu de la cine vine rezolvarea, căci diavolul nu poate interveni unde e smerenie – că-l arde, dar Dumnezeu face minuni mari unde sufletele-s umilite.

Deci vă îndemn la pocăință și umilință, cereți iertare Domnului de necredința dvs și rugați-L să v-o întărească. Doamne ajută și miluiește… 

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.