viața de familie

0
0

Bună ziua. Rog să-mi dați un sfat, cu soacra și cu mama ei nu mă împac deloc, fiindcă trăim la moment într-o ogradă, dar în case diferite. Mergând pe lângă ele deseori vorbesc pe sub nas (da să-ți….. și diferite cuvinte care seamănă cu blestemuri), dar de certat nu m-am cert deloc cu ele, sunt o fire liniștită. Și soția mai are o mătușă care știm precis că se ocupă cu vrăjile e.t.c dar este așa mai binevoitoare. Cum să procedez pas cu pas în acest caz pentru a-mi apăra familia mea de cele rele. Vă mulțumesc anticipat.

  • Alexandru a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Bună ziua. Bine faceți că nu vă certați cu ele. Și-n cazul dvs este numai un mod de ieșire pentru a vă păstra și dvs pacea sufletului, și pe cea a familiei dvs, dar făcând bine și soacrei: să vă rugați pentru ele! Dar nu cu nepăsare, cu cu tragere de inimă, din suflet, ca și cum ați face-o pentru propriul suflet ori pentru cineva drag – doar așa vă veți asemăna cu îngerii, căci ei tot în ceruri se roagă pentru orice păcătos. Nu uitați că Domnul și pe ele le iubește și a murit în chinuri pentru ele. Faceți deci cele plăcute Lui și astfel vă va binecuvânta Domnul familia, căci de unde știți că nu le va înrepta Domnul pentru rugăciunile dvs?! Spuneți cu milă și părere de rău să le ierte că nu știu ce fac. Dar poate fi și invers, să se înrăiască și mai mult, căci necuratul nu doarme niciodată, însă nu descurajați în așa caz, ci și cu o mai mare osârdie să vă rugați. Astfel veți înfrânge toate cursele dușmanului și vă veți înarma cu muniții pentru lupta dvs duhovnicească: mila, răbdarea, iertarea, jertfirea de sine!

Fraților, să ne rugăm pentru dușmani, ca să ne asemănăm îngerilor, să binecuvântăm pe cei ce ne blastămă și să facem bine celor ce ne urăsc pe noi – astfel vom fi fii celui Preaînalt!

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.