***Serviciul

0
0

Cum procedez ca să-mi citească un părinte? Din 2005 am terminat o şcoală profesională şi am stat acasă până-n 2010, am lucrat doar 14 zile, în 5 ani nu mă pot descurca, am o teamă, o frică, unde am lucrat 14 zile, colegele se purtau foarte urât. Am stat acasă, aş vrea să fac ceva să numai fie aşa… aş dori un sfat sau să-mi spuneţi ce trebuie să fac. Părinţii au o perioadă grea, vor să-i ajut, iar eu când merg la un loc de muncă, pur și simplu, în acea încăpere îmi vine să plâng, aş vrea să-mi daţi un sfat sau cum să procedez. Vă mulţumesc.

  • Maria Alexandra a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dragă soră Maria. Eu în locul dvs aș face către Domnul o astfel de rugăciune: ”Doamne, Atotputernicule și Atotbunule, Tu vezi durerea și scârba mea, vezi că vreau să-mi ajut părinții și să fac ceva util, ajută neputințelor mele după voia Iubirii Tale. Mă încredințez mâinilor tale și voii Tale sfinte, ajută-mă după cum voiești Tu și spre binele meu. Mă smeresc înaintea Ta și-mi încredințez viața, soarta, hotărârile în ale Tale Mâini Sfinte. Și Tu ca un bun părinte, milostiv fii mie păcătoasei!” Spuneți-i durerea Domnului, cu toate că El o știe deja și încredințați-vă proniei Lui și o să vedeți, toate se vor aranja spre binele tuturor. Căci noi, creștinii, când avem o durere unde alergăm, la cine scăpăm?! Au nu la Tatăl nostru Atotblând și Bun?! Nu cade un fir de păr din cap și nici o pasăre din cer fără știrea Lui, oare nu suntem noi mai de preț decât păsările. Și încă un sfat, când vă rugați, în dureri, necazuri, nevoi, cereri s-o faceți cu bucurie în rugăciune și credință, ca și cum deja aveți ceea pentru ce vă rugați, iar de nu o obțineți, să rămâneți la fel de liniștit, căci știe Domnul cursul a toate și de nu primiți ceva, înseamnă că este un motiv știut numai de Atotînțeleptul Dumnezeu. Faceți așa și veți da sufletul Domnului în rugăciuni, iar în dar veți primi nu numai ceea pentru ce vă rugați, dar și mântuirea!

Totuși, rugăciunile noastre să fie mai multe de Slăvire și mulțumire către Dumnezeu, decât de cereri și rugăminți. Doamne ajută și miluiește.

 

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.