Kuraev

0
0

Bună seara, am văzut emisiunea de la Jurnal TV cu misionarul moscovit și mi-am făcut o părere că acest om nu are nimic comun cu Biserica. Minte de rupe! Tocmai transpiră când i se pun întrebări directe. Ce caută el în Moldova? Am văzut o mulțime de video cu el și nu promovează deloc Otodoxia!

  • You must to post comments
0
0

Se pare că, din păcate, până în prezent, nu ați văzut ce trebuie! Poate că ar fi cazul ca toți preoții să rodească spiritual, cel puțin cât a rodit acest teolog a Bisericii Ortodoxe Ruse! În privința a ceea ce ați văzut, auzit, poate că ați văzut sau auzit ce nu trebuia? Vă recomand altceva: arhiva paginii predanie.ru! Veți rămâne uimiți de bogăția spirituală oferită de acest om, ceea ce nu putem spune și de cei ce cearcă să-l critice!

Toată stima și respectul față de opinia Dvs! Fiecare avem dreptul să rămânem la punctul nostru de vedere! Dar ceea ce am văzut astăzi la asociația ”Fericita Matrona”… Mii rușine. Cred că Cuvioasa Maică Matroana plânge acolo sus în cer pentru cei care îi poartă numele!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.