Întrebare către preot

0
0

Părinte, soţul meu e plecat peste hotare. Ce rugăciune pot să citesc pentru sănătatea lui şi bunăstarea familiei noastre. Mai ales că în ultimul timp nu ne merge deloc în gospodărie. Sfătuieşte-mă te rog!

  • You must to post comments
0
0

La rubrica de pe pagina noastră cu rugăciuni, veți găsi rugăciunea soției pentru soț. Dar și oricare alte sfinte rugăciuni, acatiste, paraclisul Maicii Domnului, care se milostivește către oricine e în dureri și nevoi vă vor fi de folos și spre ajutor. La fel e bine să citiți și sfânta Scriptură, din care veți culege adevărul ce duce la viață. Chiar și rugăciunea cu cuvintele tale, din durerea inimii fiind spusă ajuă mult și o aude Dumnezeu. Dar greutățile și ispitele, nereușita în gospodărie sunt lucruri prin care trece oricine și de nu vei răbda cu smerenie și rugăciune multă, nu ve-ți mulțumi pentru încercările care le aveți, e cu neputință a te mântui. Așa că lăsați-vă în voia Domnului și nu vă neliniștiți de nimic și El va trimite binecuvântarea peste familia dvs.

Să ne rugăm pururea lui Dumnezeu pentru iertarea păcatelor și mântuirea sufletului, iar de cele lumești să ne grijim mai puțin.

Prot Victor Mihalachi


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.