0
0

Părinte v-am mai scris la întrebarea 3711, vă mulțumesc pentru sfat, pentru că așa mă îndeamnă conștiința… eu sunt al doilea copil în familie, vroiam să vă mai spun că după ce s-a născut sora mea la puțin timp tata și-a tăiat mâna din greșeală la un obiect, a fost operat însă doctorul nu le-a mai putut așeza drepte cum erau, ci au rămas toate 5 înclinate, el nu le poate îndrepta, am realizat cu puțin timp că el nu-și poate face cruce în mod normal, pentru că împreunează toate degetele.. așa sunt legate probabil de tendon… e posibil că aceasta să fie pedeapsa sa? Să nu poată să-și facă cruce? Vă mulțumesc.

  • You must to post comments
0
0

Posibil să-i fie și pedeapsă, căci mai bine aici pe pământ să fii pedepsit, decât în iad. Oricum numai Dumnezeu își știe judecățile și noi n-avem cum le înțelege, dar sunt sigur că orice se întâmplă este spre îndreptarea și întoarcerea noastră la pocăință și mântuire.

Rugați-vă neîncetat și de vreți să faceți vreun gest frumos, o binefacere, faceți-o din inimă, nu ca pe cumpărare a mântuirii, ori frică de iad, ci din dragoste pentru aproapele.

Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie,
Cu râvnă întru Domnul
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.