Explicare

0
0

Bună ziua sau bună seara Domnule Părinte. Mă numesc Anastasia, am aşa o rugăminte la dumneavoastră, am un prieten (amic), el este baptist, eu ortodoxă. Ne cunoaştem de aproape 2 luni, acum pe 15 ianuarie, ne-am vazut pentru prima dată în realitate. Mi-e îmi place de el, dar lui nu ştiu de mine… Dacă s-ar îndrăgosti de mine, l-aş face cel mai fericit om. Findcă ştiu că a suferit foarte mult din cauza iubitei sale… Nu ştiu ce să cred şi ce să fac… Cum credeţi poate fi ceva între noi?

  • Anastasia a întrebat 14 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dvs ați vrea un răspuns afirmtiv la ceea ce noi am vrea cu tot dinadinsul să vă ferim. E o mare ispită în primul rând pentru dvs, căci aparține unei secte, în al doilea rând de unde atâta siguranță că l-ați face fericit, apoi această silință de a intra în viața cuiva neînvitat fiind?! Poate îi veți fi o altă mare deluzie și rurere, căci nimic nu se știe cu precizie. Sigur că puteți compătimi pe cineva dacă a suferit mult, dar asta nu implică și alte dorințe, ori nu vă dă dreptul să intrați în viața cuiva. Eu nu văd nimic bun ce ar ieși din această relație, chiar de presupunem că ați reuși să-l aduceți la dreapta credință. Căci numai dvs sunteți cointeresată și vreți ceva, de care nu sunteți conștientă ce consecințe include. Feriți-vă de ispite și căderi și mai bine, rugați-vă pentru sufletul lui, ca să-l aducă Domnul la adevăr și să-l tămăduiască sufletește.

Mă iertați de mi-am permis a expune mai mult, decât ar trebui s-o facă duhovnicul dvs, dar tare mult aș vrea să fiți cu mintea trează și să nu vă lășați înșelată de închipuiri pătimașe. Doamne ajută și păzește!

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.