0
0

Bună seara, ştiu că majoritatea viselor nu sunt de la Dumnezeu, dar aş vrea să vă spun că după un timp, după ce am căzut în păcat cu prietenul meu, am visat că vorbeam cu îngerii, nu-i vedeam, însă îi simţeam şi îmi simţeam sufetul undeva sus, parcă plutea, eram atât de fericită între ei, dar la un moment dat, m-au întrebat dacă mai sunt fecioară…, cu durere le-am spus că nu…, atunci toţi au plecat de la mine, şi oricât i-am rugat să se întoarcă nu s-au întors, şi nu au mai vorbit…, eu cred că a fost un semn să mă opresc…, am vrut, dar nu mi-am dat probabil toata silinţa atunci… Mereu mi-a părut rău de ceea ce făceam, şi de aceea aproape niciodată nu a fost ceea ce-şi dorea, pentru că la început, am căzut în păcat mai mult constrânsă de el, de insistenţele lui, pentru că deja îi permisesem unele lucruri, deja păcătuiam, aşa că m-am adâncit mai tare în păcat…, pentru că atunci eram foarte îndrăgostită de el…, acum nu mai păcătuim, însă nu-l mai iubesc la fel ca înainte…, mai ţin la el, dar nu cu aceeaşi intensitate…, şi lucrul acesta mă îngrijorează…, pentru că vrem să ne căsătorim, şi ştiu că ar trebuii să ţin mai mult la el, însă mă întristează că el parcă îmi iubeşte mai mult trupul aşa, simt uneori… Vă mulţumesc că ma-ţi ascultat. Dumnezeu să vă ajute în tot ceea ce faceţi.

  • You must to post comments
0
0

Mulțumim! Să ne ajute Dumnezeu în toate și pe toți! Să înțeleg, că aceasta a fost, ca un strigăt, din adâncul sufletului, ca o durere, care a răbufnit, dar, totodată și ca o preîntâmpinare pentru mulți alții, ca să nu mai caute la păcat, ci să caute la Dumnezeu? Dacă da, mă bucur! E bine ca noi, să învățăm pe contul cuiva. E bine ca să ne hrănim din experiența altora, pentru a nu da cu capul în ”străchini”, spune o vorbă din popor. Dvs. vreau să vă dau un singur sfat! Cercetați adânc în inima Dvs. și aveți mare, dar foarte și foarte mare grijă, să iubiți. Să iubiți sincer, nu pătimaș. Dar să iubiți așa, încât să fiți gata să vă dați viața pentru el. Și neapărat să fiți iubită la fel. Altfel, ve-ți avea parte de multe greutăți în viață. Fiți sigură!

Tuturor, Doamne ajută și înțelepciune. Dragostea, să fie elementul principal al vieții unui creștin-ortodox – dragostea nepătimașă!

Preot Iulian Rață

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.