Este bine ce fac?

0
0

Sărut mâna, Părinte. Vă rog să mă sfătuiţi, dacă fac bine ce fac? Pe femeia cu care a preacurvit soţul meu o trec în acatist săptămânal la Sf. Liturghie şi la Sf. Maslu pentru ca Dumnezeu să-i lumineze mintea în a-i cunoaşte poruncile şi de a vedea greşelile şi a se căi pentru ele şi pentru a o ţine Dumnezeu departe de casa mea şi de gândurile soţului meu (el încă se mai gândeşte la ea, motiv pentru care nu se poate apropia de mine). După ce trec numele membrilor familiei mele, la o distanţă de 1 cm cu linie deasupra trec şi pe această femeie. Procedez corect sau este bine doar să mă rog fără să o pomenesc la Sf. Liturghie şi Sf. Maslu? Vă rog, aştept răspunsul dvs. Mulţumesc mult şi pentru toate celelate sfaturi înţelepte pe care mi le-aţi dat. Dumnezeu să vă poarte de grijă!

  • Mihaela a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Să ne iubim vrăjmașii că de ne vom iubi pe cei care ne iubesc oare ce răsplată vom avea. Aceaste cuvinte par a fi una dintre condițiile principale pentru moștenirea Împărăției Cerurilor. Dar cred că mai trebuie de lucrat și pe partea dumneavoastră. Ce vă spune duhovnicul în cazul în care sunteți? De undeva sa pornit crăpătura în arborele familiei voastre. Și cred  că ar trebui de căutat acum crăpătura nu de lăsat să se mărească. Desigur că prin rugăciune veți reuși să învingeți dar ar fi de dorit să și dați și cu exemplu faptei pentru a reuși să vindecați împătimirea soțului. Îndreptați-vă cât mai repede spre duhovnic și împreună cu el să duceți familia la limanul fericirii.

… fiecare bărbat să-şi aibă nevasta lui, şi fiecare femeie să-şi aibă bărbatul ei. Bărbatul să-şi împlinească faţă de nevastă datoria de soţ; şi tot aşa să facă şi nevasta faţă de bărbat”.

Cu râvnă întru Domnul,
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.