serviciu....

0
0

Sărut mâna! Am un servicu bun aşa cum mi-am dorit…m-am rugat la Sfânta Paraschiva şi la Bunul Dumnezeu şi mi-a ajutat…le mulţumesc din suflet…însă oricum m-aş purta, colegii mi-o iau în nume de rău, orice vorbesc eu înţeleg altceva, dacă mă comport frumos cu bărbaţii (şoferii de la firmă) pe acolo ei înţeleg altceva, vă rog sfătuiţi-mă cum să mă comport cu oamenii…căci nu mai ştiu…poate şi eu greşesc…vă mulţumesc.

  • Simona a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Este greu de înţeles din aceste puţine cuvinte care este de fapt situaţia şi cu atât mai mult cine este de vină în sutuaţa creată. Dar cred că de veţi proceda cum ne spune Mântuitorul „Precum voiţi să vă facă vouă oamenii, faceţi şi voi lor asemea“ nu aveţi avea cum să greşiţi. Şi nu aşteptaţi plată de la oameni, „ca faptele dreptăţii voastre să nu le faceţi înaintea oamenilor ca să fiţi văzuţi de ei; altfel nu veţi avea plată de la Tatăl vostru Cel din ceruri”. Nu căutaţi în coportamentul altor oameni numai o judecată la ceea ce faceţi şi spuneţi, dar încercaţi singură să vă fiţi judecător pentru faptele şi vorbele spuse. Căci nu prea cred că un întreg colectiv nu vă agrează , apreciază la justa valoare. Încercaţi în primul rând să căutaţi greşeala în propria comportare sau cuvinte, poate smintesc sau trezesc alte sentimente în sufletele oamenilor. În genere în orice situaţie trebuie să începem cu cercetarea şi schimbarea propriei persoane. Şi de ajungem la desâvârşire  putem începe a-i schimba pe restul. Căci „cum poţi să zici fratelui tău: Frate, lasă să scot paiul din ochiul tău, nevăzând bârna care este în ochiul propriu . Făţarnice, scoate mai întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.” Cred că procedând după aceste minunate vechi învățături se va schimba ceva pentru dumniavoastră în viață.


Să rămânem în credința la bunul nostru Dumnezeu și să facem ascultare întru toate de El, așa vom fi sigură că suntem pe calea adevărului.
Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.