0
0

Sărut mâna, părinte. Am și eu o întrebare care mă preocupă destul de mult. Sunt căsătorită de 7 ani, și avem doi copii. Practic după ce ne-am căsătorit au început probleme în familie, soțul mă înjosea permanent, ridica mâna ori de câte ori ceva nu-i convenea, chiar fiind însărcinată. Toate acestea se petreceau în prezența copiilor care deși mici, înțelegeau că tatăl lor este un tiran în familie. Acestea m-au determinat să divorțez. Știu că divorțul este un păcat mare, dar certurile și umilințele nu încetau. Dați-mi vă rog un sfat, cum să procedez mai departe pentru ca păcatul să-mi fie iertat?

  • Tatiana a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Dar duhovnicul dvs ce vă spune?! Înainte de acest pas, ați mers la el, v-ați spovăduit, a-ți cerut sfatul, binecuvântarea?! A-ți făcut toate câte vă stă în puteri să păstrați familia, faceți răbdare?! Doar știți că va trebui să răspundeți pentru ambii la judecată și pentru desfrânările ulterioare pe care îl supuneți pe soț, dar și de ale dvs căderi. Deci vă trebuie pocăință dublă, pentru ambii și desigur mergeți cu pocăință la spovedanie, cerând sfat și îndrumare. Noi nu vă putem odihni nici gândul, dar nici conștiința spunându-vă că ați procedat bine. Deaceea deja dvs trebuie să lucrați la mântuirea sufletului, prin credință, viață curată întru Domnul.

”Dacă te-ai despărțit de bărbat, nu mai căuta bărbat”, spune Scriptura. Luați aminte fiecare la sine, căci timpul e scurt, iar strada lungă și anevoiasă!

Prot Victor Mihalachi

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.