Răstignire din lemn

0
0

Bună ziua, prea stimate Părinte, aş dori să public şi întrebarea mea pe acest site. Mămica mea a visat de câtevai ori o cruce de lemn cu Iisus Hristos, de dimensiuni mari, şi iată că ar dori ca acest vis repetat să-l realizeze, mai bine zis prototipul acestei cruci din lemn din vis să o instaleze la o răscruce de drum, locul desigur că l-a ales deja, dar întrebarea constă în aceea că nu ştie unde să se adreseze pentru a putea procura sau comanda astfel de cruce. Aş fi foarte recunoscătoare dacă cineva de pe site m-ar putea ajuta cu această dilemă. Cu mult respect Olesea. Domnul să vă aibă în pază.

  • Olesea a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută scumpă soră. Nu ne vom opune la publicarea întrebării pe site. Dar facem acest lucru nu pentru a împlini visuri ci pentru a face o faptă creștină, ca prin acea cruce să fie preamărit Domnul, nu pentru că nu poate scăpa mama de această viziune. Cred că ați înțeles pentru ce să se facă răstignire. Iar pentru cei care sunt în cunoaștere de astfel de detalii vă rugăm să ne ajutați. Ajutând îl ajutați pe Domnul.

P.S. Dar iată că cineva cândva a inervenit cu o informație. Poate vă ajută: „Am citit pe acest sait că cineva întrebă unde în Chișinau poți comanda o răstignire dacă vă mai interesează este o firmă Radial Plus pe strada Varnița16/1 tel 41-13-45 sau 42-16-91 știu că mai înainte făceau, puteți suna pe numerele de mai sus și o să aflați.Succes! Domnul să vă ajute!”.

Primește Doamne jertfa fiecăruia ca și o dragoste de Tine.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie
  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.