Izbăvirea de patimi

0
0

Părinte, un om foarte apropiat mie care suferă de patima beţiei. Nu de o formă înaintată. Deşi cu ani în urmă cazul era destul de jalnic, am reuşit să-l aduc la calea credinţei (cu toate că n-a fost uşor). Paralel cu lupta de a-l salva, m-am iniţiat şi eu întru cele ale credinţei în Dumnezeu. Acum însă se întâmplă ceva, iarăşi vine ispita. Teoretic ştiu ce am de făcut în acest caz, dar inima îmi spune, că e nevoie de rugăciunile, ce se săvârşesc la icoana „Potirul Nesecat” din Serpuhov. Aş vrea să fie pomenit cel cu patimă la rugăciunile ce se săvârşesc acolo un an de zile, dar nu mă pot orienta, ce sumă de bani să transfer pentru această perioadă. Nu că aş face un act de vânzare-cumpărare, dar bănuiesc că există şi acolo nişte taxe, ca în bisericile noastre. Îmi puteţi da un sfat la acest subiect? Mulţumesc.

  • Anonim a întrebat 13 ani ago
  • last edited 2 luni ago
  • You must to post comments
0
0

Nu e ușor să luptăm cu cele ale trupului. Dar nu înseamnă că e imposibil. Deci îndemn și sprijin neapărat să oferiți oamenilor care sunt în luptă. Iar despre pomelnic ce să vă spun. Nu suntem în cunoaștere de cauză în ce privește prețul de la acea faptă. Dar cred că ați putea trimite pomelnicul cu mențiunea că ați trimis cât ați socotit de cuviință, iar de nu este deajuns să nu oprească rugăciunea ci să vă anunțe. Și dați datele de contact unde să vă contacteze. Cred că așa ar fi cel mai bine. Iar restul Dumnezeu le va rândui pe toate.

P.S. Dacă cunoașteți datele locului unde se poate de trimis așa ceva împărtășiți-vă și cu noi să le punem spre folosul altora. Vă mulțumim anticipat.

Doamne ajută.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie


  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.