0
0

Bună ziua şi felicitări cu frumoasa sărbătoare de astăzi. Parcă îmi este frică să întreb de aşa ceva, dar totuşi vă rog din tot sufletul să-mi răspundeţi… Am o dragoste profundă şi stimă faţă de Dumnezeu, vreau mereu să mă desăvârşesc în cerdinţa mea, să plac Domnului eu şi toată familia mea, dar gânduri apăsătoare am şi aş vrea să mă ajutaţi. Tare mare frică am de vrăji (şi de toţi acei care ar putea să le facă). Există şi o persoană anume de care am impresia că ceva nu e curat la ea.Tare aş vrea să ştiu dacă există rugăciuni care ne păzesc de vrăji. Dacă da, daţi-mi vă rog indicaţii, ca să le citesc cât pot de des, ca să ştiu că fac tot ce stă în puterea mea să mă păzesc de ele, restul să fie în voia bunului nostru Dumnezeu. Vă mulţumesc pentru munca dvs.

  • You must to post comments
0
0

Doamne ajută. Nu e rău că vă doriți desăvârșirea și vă îndemn chiar la aceasta. Atunci nu veți mai simți nevoia de frică față de cei cu vrăji. Domnul nostru ne ajută să trecem peste vrăji și balaurii invenției acesteia. Iar de rugăciune vă spun că chiar la noi pe site găsiți așa rugăciuni. Intrați la rubrica: „Acatiste, paraclise și rugăciuni” și la rugăciuni veți găsi ceea ce căutați. Poate și mai multe.

Pe Tine Te rog, Doamne, Atotputernicule, să îndepărtezi de la noi orice duh necurat şi orice rău pierzător de suflet, scoţându-ne pe noi biruitor peste toată făcătura diavolească, sub acoperământul dreptei Tale şi întru Crucea Ta cea atotizbăvitoare.

Cu râvnă întru Domnul
Vitalii Mereuţanu – Magistru în Teologie

  • You must to post comments
Afișare 1 rezultat
Răspunsul tău

Te rog să te mai întâi pentru a trimite.